MACBOOK PRO LATE 2018 (NEW BOX) (i5)
I ri

TELEFONO

CPU  i5 2.3 GHZ  TURBO 3.6 GHZ QUAD CORE
MEM  8 GB DDR4
HDD  250 SSD
GPU IRIS PRO 1.5 GB
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka  12 muaj Garanci!

Ka 12 muaj garanci!     KODI: 1561Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.