APPLE MACBOOK PRO RETINA LATE 2019 (i9)
Si i ri

TELEFONO

CPU i9 2.4 GHZ OCTA CORE TURBO 5.0 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 500 SSD
GPU IRIS PRO 
GPU ATI PRO X560  4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produk ka 12 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1804Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.