LENOVO AIO A340 (NEW BOX) (SASI E LIMITUAR) E pershtateshme per programim!
I ri

790 EURO

CPU i5 9400T 1.8 GHZ HEZA TURBO 3.4 GHZ 
MEM 8GB DDR4
HDD 256GB FLASH
HDD 1TB 
GPU HD630 4GB
SCR 24 INCH FULL HD IPS 
MAUS TASTJERE WIRELESS

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 2 Vjet Garanci garanci!     KODI: 1802Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.