LENOVO IDEAPAD 510S (SI I RI) SUPER OKAZION E pershtateshme per programim!
Si i ri

430 EUR

CPU I7 7500U 2.7GHZ TURBO 3.5 GHZ
MEM 8GB DDR4
HDD 250GB SSD
GPU HD620 4GB
SCR 14 INCH 1920-1080 FHD
USB-3.0-HDMI-ETHERNET -WEBCAMERA ETJ
BATERI 4-5 ORE

Ky produkt ka 6 Muaj garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1798Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.