HP ELITE 8300 PRO TOWER (SASI E LIMITUAR) OKAZION
Si i ri

130 EURO

CPU i5 3.3 GHZ 3470 GENERATA 3
RAM 8 GB DDR3
HDD 500 7200 RPM
GPU NTEL GRAPHIC 2GB 
DISPLAY PORT-VGA-PORT ETJ
MAUS TASTERE 

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1569Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.