LENOVO FLEX 5 1470 TABLET-LAPTOP TOUCH (SI I RI)
Si i ri

640 EUR

CPU i7-8550U 1.8 GHZ TURBO 4.0 GEN8
MEM 8 GB DDR4
HDD 500 GB SSD NVME
GPU INTEL UHD GRAPHIC HD620 8GB 
SCR 14 INCH FULL HD TOUCHSCREEN
CAMERA -USB 3.0 - TYPE-C ETJ
BATERIA 6-7 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1784Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.