LENOVO G50-80 (SI I RI) E PERSHTATESHME PER PUNIME ING 2D
Si i ri

380 EURO

CPU i5 5200U 2.2GHZ TURBO 2.7 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 250 GB SSD
GPU HD5500 2 GB
GPU R5-M330 2GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - USB 3.0 -DVD RW- HDMI ETJ
SCR 15.6 INCH HD LED LED
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1781Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.