LENOVO THINKPAD L480 (SI I RI)
Si i ri

550 EUR

CPU i5-8350U TURBO 1.7 GHZ TURBO 3.6 GEN8
MEM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD NVME
GPU INTEL UHD GRAPHIC HD620 8GB 
SCR 14 INCH FULL HD
CAMERA -USB 3.0 - THUNDERBOARD 
BATERIA 6-7 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1265Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.