LENOVO X1 CARBON GEN 4 (SI I RI) E pershtateshme per programim!
Si i ri

600 EUR

CPU i7-6500U 2.5 GHZ TURBO 3.1 GHZ
MEM 8 GB DDR4
HDD 250 SSD NVME
GPU HD620 4 GB
SCR 14 FULL FHD IPS FULL- HD 1920-1080
USB-3 HDMI-MINI DISPLAY - KEYBOARD LED 
BATERIA 4-5 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1768Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.