HP 840 G1 (SI I RI) SASI E LIMITUAR!
Si i ri

200 EUR

CPU i5 4300U 2.5 GHZ TURBO 2.9 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 120 GB SSD
GPU HD4600 2 GB
WEBCAMERA - USB 3.0 - HDMI -
SCR 14 INCH HD LED  1600-900
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1633Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.