ASUS F556U (SI I RI) E Pershtateshme per punime ing 3D
Si i ri

450 EURO

CPU i5 6200U 2.4 GHZ TURBO 2.8 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD
GPU HD520 4GB 
GPU 920M 2GB DEDIKUAR
WEBCAMERA- USB 3.0- THUNDERBIARD - KEYBOARD LED
SCR 15.6 HD LED
BACTERIA 4-5 ORE 

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1548Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.