APPLE MACBOOK PRO LATE 2017 (SI I RI) E pershtateshme per programim!
Si i ri

TELEFONO

CPU i5 2.3 GHZ 
MEM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD
GPU IRIS PRO 1.5GB
WEBCAMERA - 3 (USB-C)
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1759Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.