APPLE MACBOOK PRO RETINA 2018 (SI I RI) E pershtateshme per punime ing 3D
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 2.6 GHZ HEZA CORE
MEM 32 GB DDR4
HDD 250 SSD
GPU IRIS PRO
GPU ATI PRO X555 4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1711Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.