APPLE MACBOOK 12 RETINA 2016 (SI I RI)
Si i ri

TELEFONO

CPU 1.1 Core/M TURBO 2.9 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 250 SSD
GPU HD 615 1.5 GB
WEBCAMERA -THUNDERBOARD
SCR 12 INCH RETINA
BATERIA 8-10 ORE
COVER DHURATE

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1709Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.