APPLE MACBOOK RETINA 12 2017 (SI I RI)
Si i ri

TELEFONO

CPU 1.2 M3-7Y32 TURBO 3.0 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 250 SSD
GPU HD5300 1.5 GB
WEBCAMERA -THUNDERBOARD
SCR 12 INCH RETINA
BATERIA 8-10 ORE 
COVER DHURATE

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1700Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.