ASUS ULTRABOOK ZENBOOK UX410UA (SI I RI) E pershtashme per inxh 3D etj!
Si i ri

800 EUR

CPU i7 i7-8550U 1.8 GHZ TURBO 4.0 GHZ
RAM 16 GB DDR4
HDD 250 SSD NVME
HDD 500GB HDD
GPU INTEL IRIS 620
GPU MX130 2GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - USB 3.0  - KEYBOARD ETJ
SCR 13.3 INCH FULL HD 1920-1080
BATERIA 8-10 ORE BATERI

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1699Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.