GPU QUADRO K6000-K5200-K2200-K4200-M4000 SASI E LIMITUAR!
Si i ri

125-500 EURO

NVIDIA QUADRO K6000  - 500 EURO
NVIDIA QUADRO K5200  - 400 EURO
NVIDIA QUADRO K2200  - 125 EURO
NVIDIA QUADRO K4000  - 150 EURO
NVIDIA QUADRO K4200  - 250 EURO
NVIDIA QUADRO M4000  - 400 EURO

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1692Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.