DELL LATITUDE 7390 (SI I RI) SUPER OKAZI E pershtateshme per programim!
Si i ri

640 EUR

CPU i7 8250U 1.6 TURBO 3.4 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 256GB SSD NVME
GPU HD GRAPHIC 620 8GB
SCR 13.3 1920-1080 FHD
BATERIA 7-8 ORE

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1689Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.