MACBOOK RETINA 2015 (SI I RI) (15) E pershtateshme per punime ing 3D
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 2.5 GHZ  QUAD CORE
RAM 16 GB DDR4
HDD 500GB SSD
GPU IRIS 1.5 GB
GPU ATI RADEON R9 2GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - TYPE-C
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY
BATERIA 8 ORE 
COVER DHURATE

Ky produkt ka 6  muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1592Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.