APPLE IMAC 27 LATE 2017 (NEW BOX) PERSHTATESHME PER PUNIME ING 3D ETJ
i ri

TELEFONO

CPU i5 3.4 GHZ QUAD CORE
RAM 8 GB DDR4 UP 64GB
HDD 1TB FD 
GPU 4 GB PRO 570 DEDIKUAR DDR5
SCR 27 5K RETINA DISPLAY
TASTIER - MAUS WIRELESS ORG
.
Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1385Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.