MACBOOK PRO LATE 2018 (NEW BOX) E pershtateshme per punime ing , 3D etj
I RI

TELEFONO

CPU i7 2.6 GHZ  TURBO 3.8 GHZ HEZA CORE
MEM 16 GB DDR4
HDD 500 SSD
GPU IRIS PRO 1.5 GB
GPU ATI PRO X560 4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka  12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1561Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.