APPLE MACBOOK PRO RETINA 2019 (SI I RI) E pershtateshme per programim! etj
Si i ri

TELEFONO

CPU  i5 1.4 GHZ  TURBO 2.4 GHZ QUAD CORE
MEM  8 GB DDR4
HDD  250 SSD
GPU IRIS PRO 1.5 GB
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1665Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.