LENOVO THINKPAD T460S SUPER OKAZION E PERSHTATESHME PER PROGRAMIM!
Perfekte

450 EUR

CPU I7 6600 2.6 TURBO 3.4 GHZ
MEM 8GB DDR4
HDD 250 SSD 
GPU HD520 4GB 
SCR 14 INCH 1920-1080
WEBCAMERA - USB - 3.0 - HDMI - MINI DISPLAY - ETHERNET ETJ
BATERIA 4-5 ORE 

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1653Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.