GAMING PC HP 600 G1 i5 (SASI E LIMITUAR) E pershtateshme per GAMING, etj
Si i ri

250 EUR

CPU i5 4570 3.2 GHZ QUAD CORE TURBO 3.6
RAM 8GB DDR3
HDD 500 GB
GPU GTX750 2GB DEDIKUAR
GPU HD Graphic 2GB
Maus dhe Tastjerë të përfshira

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci 😎👌

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1327Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.