HP ELITEBOOK 8470P (SASI E LIMITUAR) SUPER OKAZION!
Si i ri

145 EUR

CPU i5-3320M 2.6 GHZ TURBO 3.3 GHZ
MEM 4 GB DDR3
HDD 320 GB SSD
GPU HD4000 2BB
SCR 14 INCH HD LED
DVD - USB - 3.0 ETJ
BATERIA 2-3 ORE
WINDOWS 7 LICENSUAR

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1636Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.