HP 600 G1 TOWER (SI I RI) SASI E LIMITUAR!
Si i ri

89 EURO

CPU G3220 DUAL CORE 3,0 GHZ GEN 4
MEM 4 GB DDR3
HDD 500 GB
GPU HD GRAPHIC 2GB
MAUS - TASTJERE

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1318Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.