APPLE IMAC 27 INCH 5K LATE 2015 (SI I RI) E pershtateshme per punime Ing 2D-3D etj
Si i ri

TELEFONO

CPU i5 3.2  GHZ QUAD CORE
RAM 32 GB DDR3
HDD 500 GB SSD
GPU  2 GB R9 ATI  DDR5 DEDIKUAR
SCR 27 INCH  5K RETINA DISPPLAY
MAUS TASTJERE ORIGJINALE  WIRELESS

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 483Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.