LENOVO THINKCENTER P500 (SI I RI) E pershtateshme per punime ing 3D
Si i ri

700 EUR

CPU XEON E5-2603V3 X2 CPU 1.6 HEZACORE
RAM 32 GB DDR3 ECC
HDD 250  GB SSD 
HDD 1TB 7200 RPM
GPU K2200 4 GB DDR5 DEDIKUAR 
WINDOWS 7 PROFESIONAL  UPGRADE 10
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1624Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.