IPAD GEN 6 - 2018 (NEW BOX I PAHAPUR) (TEK KY MODEL PERDORET EDHE LAPSI)
I RI

380 EURO / 330 EURO

MEM 32GB 
NGJYRA GOLD & SPACE GRAY
SCR 9.7 INCH 
WIFI - 4G LTE

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1095Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.