ASUS X52J (PERFEKTE) E pershtateshme per Fotoshop/Ilustrator/Etj
Si i ri

170 EUR

CPU P6200 DUAL CORE 2.13 GHZ
MEM 4GB DDR3
HDD 500 GB
GPU 512MB DEDIKUAR ATI UP 2 GB 
SCR 15.6 HD LED
DVD RW-WEBCAMERA- HDMI ETj
BATERI 2-3 ORE

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1296Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.