GAMING MSI GV6 - 7RD (SI I RI) I7 E pershtateshme per punime ing 3D
Si i ri

1000 EUR

CPU i7 7700HQ 2.8 GHZ TURBO 3.8 GHZ
RAM 32 GB DDR4
HDD 250 GB SSD NVME 
HDD 1TB 
GPU HD630 2GB
GPU GTX1050 4GB DEDIKUAR 
WEBCAMERA- USB 3.0- TYPE-C ETJ
SCR 15.6 INCH FULL HD 1920-1080
BACTERIA 4-5 ORE
WINDOWS LICENSUAR 10 PRO

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1295Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.