LENOVO IDEAPAD 320-15ISK (SI I RI) I3 E pershtateshme per programim!
Si i ri

320 EUR

CPU i3 6100U 2.5 GHZ TURBO 3.1 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 120 GB SSD
GPU HD520 4GB 
DVD-RW - WEBCAMERA - USB 3.0 -HDMI ETJ
SCR 15.6 HD LED
BACTERIA 3-4 ORE 

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1294Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.