APPLE MACBOOK PRO RETINA LATE 2012 (15 INCH)
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 2.3 GHZ TURBO 3.2 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 250 GB SSD
GPU IRIS 1.5 GB
GPU GT650 1GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - THUNDERBOARD
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY
BATERIA 8 ORE 
COVER DHURATE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1177Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.