APPLE MACBOOK RETINA 13 INCH 2015
Si i ri

TELEFONO

-CPU i5 2.9 GHZ 
-RAM 8 GB
-HDD 500 GB SSD
-GPU IRIS PRO 1.5 GB
-WEWCAMERA - USB 3.0 - THUNDERBOARD
-SCR 13 RETINA DISPLAY
-BATTERIA 7-8 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 645Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.