JBL ORIGHINALE FLIP 4 CHARGER 3 -GO2 (NEW BOX) 9000 LEK- 15000 LEK - 4000 LEK
i ri

4000 LEK

BLUETOOTH

(3.7V, 3000mAh)up to 12 hours

Ka garanci!     KODI: 466Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.