HP WORKSTATION Z820 (SASI E LIMITUAR)
Si i ri

890 EURO

CPU XEON E5-2637 V2  3.5 GHZ  QUAD CORE TURBO 3.8 GHZ 
RAM 32 GB DDR3 ECC
HDD 250  GB SSD 
HDD 1TB 7200 RPM
GPU K5000 4 DDR5 DEDIKUAR 
WINDOWS 7 PROFESIONAL  UPGRADE 10
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 450Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.