LENOVO THINKPAD T460 (SI I RI) E pershtateshme per programim!
Si i ri

450 EURO

-CPU i5 6200U 2.3 GHZ TURBO 2.8 GHZ
-RAM 8 GB DDR4
-HDD 250 GB SSD
-GPU HD520 2 GB
-WEBCAMERA-USB 3.0-MIN/D-KEYBOARD LED
-SCR 14 INCH FULL HD 1920-1080
-BATERI 5-6 orë

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1281Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.