APPLE IMAC 27 LATE 2013 (SI I RI) i5
Si i ri

TELEFONO

CPU i5 3.2  GHZ QUAD CORE TURBO 3.6 GHZ
RAM 16 GB DDR3
HDD 500 GB SSD
GPU  2 GB GTX755  DDR5 DEDIKUAR
SCR 27 INCH  2K RETINA DISPPLAY
MAUS TASTJERE 

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 483Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.