SAMSUNG S8 PLUS 64GB (JO REFURBISH)
SI I RI

330 EUR

S8 PLUS - BLACK
MEMORIA 64GB
AKSESORE + COVER DHURATEKa garanci!     KODI: 709Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.