MACBOOK PRO RETINA 2017 SI I RI ) 15 INCH
i i ri

TELEFONO

CPU i7 2.9 GHZ QUAD CORE 
MEM 16 GB DDR4
HDD 500 SSD
GPU IRIS PRO 550 
GPU ATI PRO 560  4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka  6 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1001Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.