GAMING ACER CURVE ED242QR 24 INCH FULL HD 144HZ (NEW BOX TE PAHAPURA) SASI E LIMITUAR!
I ri

160 EUR

DALJET : HDMI - VGA 
SCR       : 24 INCH FULL HD 1920-1080 (144HZ)
POWER : AC ADAPTER 19V

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1267Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.