HP PROBOOK 450 G5 (SI I RI) i5G8 E pershtateshme per programim!
Si i ri

620 EUR

CPU i5-8250U 1.6 GHZ TURBO 3.4 GHZ QUAD CORE
MEM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD
GPU HD520 4 GB 
SCR 15.6 FULL HD 1920-1080
USB - C 3 PORTA - SD CARD ETJ 
BATERIA 5-6 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1203Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.