APPLE MACBOOK PRO 2012 (15 INCH) E pershtateshme per programim & ing
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 2.3 GHZ QUAD CORE TURBO 3.3 GHZ
RAM 16 GB DDR3
HDD 250 GB SSD
GPU HD4000
GPU GT650 1 GB DEDIKUAR
SCR 15 INCH
DVD RW THUNDERBOARD- USB 3.0-SD CARD-
BATERI 5-6 ORE

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1200Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.