APPLE MACBOOK PRO MID 2012 "PERFEKTE"
Perfekte

400 EUR

CPU i5 2.5 GHZ TURBO 3.1 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 240 GB SSD
SCR 13 INCH
DVD RW- THUNDERBOARD- USB 3.0-SD CARD-
BATERI 5-6 ORE

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 506Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.