HP PAVILION 15 (I RI) SUPER OKAZION E PERSHTATESHME PER PROGRAMI!
I ri

550 EURO

CPU i7 2.7 GHz 7500U GEN 7 TURBO 3.5
RAM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD 
GPU HD620 4 GB
WEBCAMERA - HDMI-DVD RW- USB 3.0
SCR 15,6 INCH HD LED
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 922Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.