HP 250 G5 (SI I RI) SASI E LIMITUAR! E PERSHTATESHME PER PUNIME ING!
SI I RI

490 EURO

CPU i5 6200U 2.3 GHZ TURBO 2.8 GHZ
MEM 8 GB DDR4
HDD 250GB SSD
GPU HD 5500 2GB 
GPU R5-M430 ATI RADEON  2GB DEDIKUAR
SCR 15.6  HD LED
DVD RW-HDM - HDMI -WEBCAMERA ETJ
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 583Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.