ASUS K550V (SI I RI) SUPER LAPTO (SASI E LIMITUAR) SUPER OKAZION (e pershtateshme per gaming & ing)
Si i ri

650 EURO

CPU i7 2.6 GHZ 6700HQ TURBO 3.5 GHZ QUAD CORE
RAM 12 GB DDR4
HDD 250 GB SSD
GPU HD530
GPU GTX950 2 GB DEDIKUAR
WEBCAMERA -USB 3.0 -DVD RW HDMI-KEYBOARD LED ETJ
SCR 15.6 FULL HD LED IPS, 
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 860Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.