RAM DDR4 16GB G-SKILL LAPTOP (NEW BOX I PAHAPUR) SUPER OKAZION SASI E LIMITUAR!
I ri

120 EUR

SUPER OKAZION RAM DDR4 16GB G-SKILL  F4-2400C16S-16GRS  LAPTOP (SASI E LIMITUAR)

DDR4 - 4GB 4000 LEK
DDR4-  8GB 8000 LEK

E shume konponent te tjere! ~ HDD-SSD-GRAPHIC CARD-MATHERBOARD-POWER SUPPLY-ETJ

Ka 12 garanci!     KODI: 1191Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.