SSD KINGSTONE -SANDISK -SAMSUNG - KINGFAST! (SASI E LIMITUAR)
I ri

3500 LEK-5000 LEK

WD-SANDISK-KINGSTONE-KINGFAST-SAMSUNG ETJ

SSD SAMSUNG EVO 860 1TB (NEW) 27.000 LEK

SSD KINGSTONE 240GB (NEW)  5000 LEKK

SSD SANDISK 240 GB (NEW)   6000 LEK

SSD WD FLASH M2 240 GB (NEW) 9.000 LEK

SSD KINGFAST PRO F6 120GB (NEW) 4000 LEK

SSD SANDISK 120 GB  (NEW)  4000 LEK

Ka 12 Muaj garanci!     KODI: 706Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.