HP PROBOOK 8470 "PERFEKTE" E PERSHTATESHME PER PROGRAMIM!
Si i ri

185 EUR

CPU i5 2.6 GHZ 3320M TURBO 3.3 GHZ QUAD CORE
RAM 8 GB DDR3
HDD 320 GB 
GPU HD4000 2GB
WEBCAMERA -USB 3.0 DISPLAY- ETJ
SCR 14 HD LED 
BATERIA 3-4 ORE

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1184Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.